Dit rare jaar vraagt om een mooi gebaar!

December: een maand waarin mensen elkaar graag verrassen met een blijk van waardering. BROOD&KO biedt u een sfeervol assortiment van heerlijkheden, dat het bij alle relaties of medewerkers zeker goed zal doen. Helemaal in dit jaar waarin we elkaar veel minder gezien hebben dan leuk is.

Onze specialiteit zijn de Kerststollen. Die bakken wij in verschillende smaken. Maar ook speciale aandacht voor onze Kerstpakketten. Vol met lekkers en altijd feestelijk verpakt. Wilt u nog wat veranderen of toevoegen aan een pakket? Maatwerk kan altijd: bel 0172-618772 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verrassingstips voor de attente Paasbaas

Hoe zet je relaties en medewerkers met een sympathiek gebaar in het lentezonnetje? Hier leest u het antwoord. Want bij BROOD&KO hebben we weer een heerlijk assortiment paastraktaties, waarmee u als Paasbaas goed voor de dag komt. Bijvoorbeeld een verfijnd marsepeinen Paastaartje zal in de smaak vallen.

Of wat te denken van onze Paasslof? Deze ambachtelijke specialiteit is gemaakt met weideboter en gevuld met zuiver amandelspijs. Heerlijk! Net als een stoer stuk West-Fries Krentenbrood, dat we –als u daarvoor kiest- verpakken met paaseitjes.

Uitpakken met een Paas Pakket 

In overleg met u stellen wij een geschenkpakket samen met een ruime keuze aan heerlijkheden. Voor uw ideevorming hebben we alvast 3 pakketten samengesteld. 

Bel met 0172 - 618 772 voor meer informatie, of mail naar carla @ kovandaalen .nl 

 

Bekijk hier onze suggesties: