Bakery Wheels

02-07-2015

Win een Bakery Wheels bij BROOD&KO

Een nieuwe actie bij BROOD&KO: spaar voor een echte Bakery Wheels fiets!

Spaar tijdens de actieperiode zo veel mogelijk stempels en maak kans op deze unieke fiets. Aan het einde van de actieperiode verloot BROOD&KO namelijk 3 Bakery Wheels. Meer informatie over de Bakery Wheels actie vindt u hier.

Bakery Wheels                              Een Bakery Wheels

Broodjesfestival

02-07-2015

Geen BROOD&KO klanten bij winnaars Broodjesfestival

Van eind mei tot eind juni hield BROOD&KO het Broodjesfestival. Tijdens deze landelijke actie vanuit het Echte Bakkersgide maakte klanten kans op mooie Duinrell prijzen. Donderdag 2 juli zijn de winnaars bekend gemaakt en helaas zaten daar geen klanten van BROOD&KO bij.

Troostprijs

Als trootsprijs, willen wij u wijzen op het feit dat de kaartjes met wincodes wel € 7,- p.p. korting opleveren op de entreeprijs van Actractiepark Duinrell (4 personen per bon). Tot en met 1 november 2015 kunt u van deze actie gebruik maken!

STEENOVEN PAVÉ

Selecte tarwe, perfecte Pavé

 

Laten we het eens hebben over smaak, smaak en smaak.Steenoven pave

Ten eerste wordt er weer echte tarwe verbouwd in Nederland, om precies te zijn in Friesland. De meeste tarwe die je in Nederland ziet, wordt verbouwd om veevoer van te maken. Zo niet het Friese graan, waarvan onze nieuwe Steenoven Pavé is gebakken. Dit tarweras slaat in zijn korrel niet alleen méér eiwitten op, maar ook de eiwitten die beter zijn voor het bakken.

"Tot op het randje"

De korrels worden zo gemalen, dat de mineralen en de smaakstoffen beter behouden blijven. Molenaars noemn dat "Tot op het randje malen." Het meel van de Pavé is hierdoor niet echt wit, maar wat grijzig. En wat doen wij met al die behouden smaak? Die verhogen we verder: lange rijstijden en ons eigen natuurdesem zorgen dat de smaak nog meer wint aan diepte.

Bij BBQ, gevuld met tapenade

En als de deur van de steenoven opengaat, ligt daar dat authentieke prachtbrood... De Pavé is een Franse klassieker die zich prima thuisvoelt de bij BBQ-traditie. Puur of gevuld met een uitgekiende tapenade. Even overlangs doorsnijden, besmeren, terug op elkaar in repen en geniet maar!

Foto Ko

 

Door Ko van Daalen,
bakker sinds 1977

Pagina 6 van 8