01-05-2017

Ook voor óp de boterham een bijzonder assortiment

BROOD&KO heeft het assortiment uitgebreid met diverse producten voor óp of bij de boterham. Allereerst zijn er sinds kort maar liefst 3 verschillende soorten pindakaas te vinden in de winkel. Daarnaast kun je bij BROOD&KO nu ook terecht voor een heerlijke vruchtenspread of curd. 

image 2017 05 03

De curds en vruchtenspreads komen van Landgoed Mariënwaerdt. Landgoed Mariënwaerdt is een familielandgoed van ruim 900 hectare aan de rand van het Betuwse dorp Beesd. Op het landgoed bevind zich een groot gemengd agrarisch bedrijf met onder andere biologische fruitteelt. Hiervan worden heerlijke delicatessen bereid, naar traditioneel recept. Pure producten met karakter en een volle smaak, zonder de toevoeging van geur-, kleur- en smaakstoffen.
De Lemon Curd is een mengsel van citroen, boter, suiker en eieren. Bij de Orange Curd is de citroen vervangen door sinaasappel. De curds hebben een friszoete smaak en zijn uitstekend te combineren met cake en kwarkbolletjes, maar ook bij taart en nagerechten. De vruchtenspreads zijn biologisch en zijn enkel gezoet met natuurlijke suikers. 

image 2017 05 03 1

De heerlijke pindakazen komen bij VANMAX vandaan. VANMAX is het bedrijf van Maxine. Zij heeft in Amsterdam haar eigen pindakaasmakerij. Van het roosteren van de pinda’s tot het vullen van de potten, alles gebeurt daar. VANMAX selecteert zorgvuldig haar grondstoffen en kiest voor de beste kwaliteit. Zo komen de pinda’s uit Argentinië, de pistachenoten uit Iran en de cashewnoten uit Vietnam. De pindakazen bevatten geen geharde vetten en geen toegevoegde suikers. Echt lekkere pindakaas dus! BROOD&KO heeft 3 VANMAX-pindakazen: pindakaas, cashew-pindakaas en pistache-pindakaas.