29-08-2016

KF logo blijf Fit

BROOD&KO komt met vernieuwd Ko-Fit assortiment

BODEGRAVEN - BROOD&KO heeft zijn Ko-Fit assortiment vernieuwd. Het Ko-Fit assortiment bestaat uit broden met een gezond karakter en dat assortiment is nu uitgebreid met 2 nieuwe broden. Toegevoegd zijn de Ko-Fit Quinoa en de Ko-Fit Lowca. Vanaf heden zijn de nieuwe soorten exclusief verkrijgbaar in de BROOD&KO winkels.

De Ko-Fit Quinoa is een smakelijk brood met alle waardevolle quinoa-eigenschappen: veel vezels, B-vitamines, vitamine E en ijzer. Quinoa (opgenomen in de Nieuwe Schijf van 5) is een bron van aminozuren, waarmee het menselijk lichaam essentiële eiwitten aanmaakt. Deze zijn belangrijk voor de groei en instandhouding van huid, spieren en organen. De toevoeging van boekweit zorgt voor een karaktervolle smaakbalans in dit innovatieve brood.

Ko-Fit Lowca bevat 5 keer minder koolhydraten dan een normaal brood. Lowca staat dan ook voor Low Carb, laag in koolhydraten. Het brood bevat slechts 10 gram koolhydraten per 100 gram en dit helpt de bloedsuikerspiegel constant te houden. Door de toevoeging van diverse granen en zaden bevat dit smaakvolle low carb-brood wel gezonde vetten. De voedingsvezels in Ko-Fit Lowca zorgen voor een langdurig verzadigd gevoel dat het 'tussendoormonster' op afstand houdt. Het past daarom uitstekend in verschillende dieetprogramma's.

De introductie van deze twee nieuwe broden viert BROOD&KO in september met de Ko-Fit Weken. Tijdens deze weken zijn verschillende Ko-Fit broden voordelig geprijsd en maken klanten bovendien kans op een jaar lang gratis Ko-Fit brood.