12-10-2015

Winkel BROOD&KO bekroond met 5 sterren

Gouda scoort hoog in winkelbeoordeling Echte Bakkersgilde

Winkel Gouda

Wageningen – BROOD&KO in Gouda heeft een prachtig resultaat behaald bij de landelijke winkelbeoordeling van het Echte Bakkersgilde. De winkel van Ko van Daalen werd door mystery shoppers van de onafhankelijke organisatie Mystery Review als “uitmuntend” beoordeeld en behaalde 5 sterren. 

Perfecte productpresentatie

Alle winkels van De Echte Bakkers zijn de afgelopen periode onaangekondigd bezocht door een onafhankelijke inspecteur en beoordeeld op eenentwintig punten verdeeld over zes categorieën. Belangrijke onderdelen zijn de productpresentatie, de verkoopkracht en de uitstraling van de winkel. Dit jaar werd voor het eerst ook de beleving in de winkel beschreven in het rapport. De winkel van bakkerij BROOD&KO aan de Lange Tiendeweg in Gouda scoorde in het totaal hoger dan 95% en behaalde daarmee de 5 sterren.

Race om de Gouden Schieter

Deze winkelbeoordeling maakt deel uit van de wedstrijd om de Gouden Schieter die ieder jaar onder de Echte Bakkers gehouden wordt. Naast de winkelbeoordeling telt hiervoor ook de productkwaliteit in belangrijke mate mee voor deze titel.

Teamprestatie

Een winkelbeoordeling van 5 sterren kan alleen maar gehaald worden als alles precies klopt. Naast de aantrekkelijke presentatie van de producten en de uitstraling van de winkel, wordt ook gekeken of de verlichting in orde is en of alle communicatie in de winkel duidelijk is. Om dit allemaal voor elkaar te hebben en te houden is de inzet van het hele team winkelmedewerkers onmisbaar.
Ko van Daalen: “Ik heb een groep medewerkers die zich heel goed inzetten. Dat we nu deze vijf sterren hebben verdiend is dan ook aan het team te danken.”
Ook de bakkers verdienen natuurlijk een compliment, want zonder de verse en mooie producten die iedere ochtend vroeg uit de bakkerij komen is de winkel helemaal niet te beoordelen.

Kwaliteit verhogen

BROOD&KO is aangesloten bij het Echte Bakkersgilde. Dit Gilde heeft kwaliteit van producten en de winkel hoog in het vaandel staan.  De verplichte productkeuringen, extra competities en deze winkelbeoordeling hebben als doel de kwaliteit te verhogen. Echte Bakkers ontvangen ook altijd rapporten met tips om zichzelf te kunnen verbeteren.

Oorkonde Gouda 2015