15-06-2020

Melk van boerderij Oostdam uit Bodegraven

Sinds kort werken wij samen met familieboerderij Oostdam uit Bodegraven. Met de melk van hun koeien maken wij namelijk de smakelijkste gele room. Onze gele room is daardoor niet alleen extra lekker geworden, we gebruiken daarmee ook een eerlijk en puur product dat lokaal geproduceerd is. Lekker uit de streek dus! Dit vieren we in juni met een leuke actie. 

11

U maakt namelijk bij aankoop van een of meer tompoucen kans op een rondleiding op de boerderij van familie Oostdam! Lever tijdens de actieperiode t/m 4 juli uw kassabon in  en wie weet kunt u met eigen ogen zien waar de verse melke van boerderij Oostdam vandaan komt. Alle informatie over de actie vindt u hier

De familie Oostdam heeft al decenia lang een boerderij aan de J.C. Hoogendoornlaan in Bodegraven. De koeien op hun land mogen gaan en staan waar ze willen. In een grote open serrestal of buiten - als het weer het toelaat. Deze optimale leefomstandigheden voor de koe zorgen voor heerlijke melk die direct na het melken verwerkt wordt in de geavanceerde minimelkfabriek op hun erf. Lekker verse melk, lokaal geproduceerd! Met deze melk maken wij vervolgens heerlijke gele room. En die gele room vindt u terug in verschillende producten, zoals slagroomtaarten, aardbei schelp taartjes/gebakjes en natuurlijk onze tompouce.