STEENOVEN MEERGRANEN

'n Meergranen brood op basis van natuurdesem in plaats van gist. Op de stenen ovenvloer gebakken waardoor het 'n extra knapperige korst en extra veel smaak krijgt.

Heerlijk met Italiaanse ham soorten of salami. Maar ook bij de soep is dit brood een echte aanrader.

BOULET

Wordt gemaakt met een wat krachtiger desem en is daardoor nog karakteristieker van smaak. We gebruiken zeezout uit de Guerande, Frankrijk, wat bekend staat om z'n lage natriumgehalte en z'n volle smaak.

De boulet is heerlijk als dikke boterham, of tartine, maar ook perfect voor bij de maaltijd, salade of soep.

VeluwsWit-site

VELUWS WIT

'n Speciaal meelmengsel, maar vooral de in zuurdesem geweekte roggekorrels, geven het Veluws wit z'n karakteristieke smaak.

Een brood dat voor vele momenten geschikt is maar zich erg thuis voelt bij een heerlijk kaas assortiment. Ook prima om heerlijke sandwiches mee te maken, bijvoorbeeld met wat roomkaas en gerookte zalm.

BAGUETTE

Gemaakt van speciale Franse bloem en wat rogge en dan 'n rijstijd van wel meer dan 36 uur, maken dit tot 'n baguette zoals 'n baguette hoort te zijn. Met veel smaak en 'n stevige 'bite'

Kaasje erbij, glaasje wijn...meer heeft een mens niet nodig.

MOLENBIERBROOD

'n Lekker stevig, donker en stoer brood met heel veel regionale kenmerken. Volkorenmeel van Molen De Arkduif uit Bodegraven en donker bruin molenbier van Brouwerij de Molen uit Bodegraven.

Lekker met bijvoorbeeld oude kaas of rauwe ham.

Steenoven-spelt-site

STEENOVEN SPELT

Brood gemaakt van 100% speltmeel. Speltmeel bevat lichter verteerbare eiwitten (gluten) dan andere meelsoorten en is daardoor minder belastend voor maag en darmen.

Steenoven Spelt is lekker bij van alles! Verveelt niet en kan dus prima een dagelijkse boterham zijn. Wellicht een vervanger voor de tarweboterham met kaas!?

Steenoven-bruin-site

STEENOVEN BRUIN

'n Bruin brood op basis van natuurdesem in plaats van gist. Op de stenen ovenvloer gebakken voor 'n extra knapperige korst en 'n mals kruim. Hierdoor krijgt dit brood extra veel smaak.

Heerlijk met brie, oude kaas of gerookte kip met avocado… Maar ook bij soep of als breekbrood.

ZADENBROOD

Met een rijke selectie van oeroude zaden zoals kamut, gerst, gierst en haver. Doordat de granen en zaden geweekt zijn in onze natuurdesem krijgt het brood een fris aroma.

Zadenbrood is heerlijk boterhammenbrood. Liefst zelfs gesneden in lekker dikke plakken. Perfect voor hartig en zoet beleg, de zaadjes zorgen voor extra pit.

PainDuMonde-site

PAIN DU MONDE

Heeft een mediterrane inslag. Gevuld met olijven, feta kaas en wat kruiden. Gemaakt op basis van natuurdesem, dit betekent ook een langere rijstijd en daardoor meer smaak.

Pain du Monde is heerlijk zo, met 'n glaasje wijn. Wat olijfjes erbij, wat stukjes chorizo en serveren als tapas. Maar ook perfect bij 'n salade of de barbecue.

CRANBERRY-NOTEN BROOD

Gebakken van 'n licht meergranen mengsel gecombineerd met een vulling van frisse cranberry en heerlijke stukjes geroosterde hazelnoten.

Lekker met bijvoorbeeld oude kaas of rauwe ham.